Vasi Ingatlanok Ingatlaniroda

Ha keres, ha elad, ha cserélne, forduljon hozzánk bizalommal!

Szolgáltatások


Segítség eladóknak

Amennyiben gondolkodik ingatlan eladásban és szeretné megtudni miként tudunk ebben segíteni, szeretné meghirdetni ingatlanát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: e-mailben roznar.agota.vi...

Részletek

Segítség ingatlant keresőknek

Ingatlanközvetítő szolgáltatásunk vevőink számára díjmentes! Amennyiben konkrét ingatlanról szeretne információt, hívja fel az ingatlan kapcsolattartójaként megjelölt kollégát vagy küldjön e-...

Részletek

Segítség eladóknak


Amennyiben gondolkodik ingatlan eladásban és szeretné megtudni miként tudunk ebben segíteni, szeretné meghirdetni ingatlanát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: e-mailben roznar.agota.vi@gmail.com, judit.poor.vi@gmail.com vagy telefonon.

Értékesítő kollégánk telefonon visszahivja Önt, és megbeszélik mi az elképzelése.

Találkozót egyeztetünk, együtt átbeszéljük miként tudjuk segíteni az értékesítést, elkészítjük a fotókat és az alaprajzot ami alapján aztán hirdetni tudjuk az ingatlant. A hirdetés ingyenesen megjelenik honlapunkon és több internetes portálon, újságban, valamint az érdekődők számára állandó telefonos és internetes elérhetőséget biztosítunk.

Ön látni fogja miért és hogyan érdemes megbízni bennünket, figyelemmel arra, mennyi ideje van vagy éppen nincs, hogy személyesen is részt vegyen az értékesítésben.

Az ingatlant kollégánk segítségével, az Önnel történt előzetes egyeztetés után mutatjuk be azon érdeklődőknek, akik megítélésünk szerint ténylegesen vásárolni szeretnének az Ön otthonának paramétereihez hasonló ingatlant.

Az ingatlanra érkezett ajánlatokat továbbítjuk Ön felé. Segítünk az Energetikai tanúsítvány elkészítésében, az adásvételi szerződés teljes folyamatában, lebonyolításában egészen a birtokbaadásáig.

 
Vissza az előző oldalra!
Vasi Ingatlanok Ingatlaniroda - Magyar