Elérhetőségek

Vasi Ingatlanok Ingatlaniroda

Cím: 9700 Szombathely,
9700 Szombathely, Jászai Mari utca 1/D A 1/7
Roznár Ágota
+3630/411-6402
E-mail:
roznar.agota.vi@gmail.com
További információk


Segítség eladóknak

Amennyiben gondolkodik ingatlan eladásban, szeretné meghirdetni ingatlanát, és érdekli miként tudunk ebben segíteni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:

e-mail: roznar.agota.vi@gmail.com        telefon: 0630/411-6402

Találkozót egyeztetünk, együtt átbeszéljük mik a teendők hogy minél előbb megtaláljuk az Önnek legkedvezőbb vevőt, elkészítjük a fotókat és az alaprajzot ami alapján aztán hirdetni tudjuk az ingatlant. A hirdetés ingyenesen megjelenik honlapunkon és több internetes portálon, újságban, valamint az érdekődők számára állandó telefonos és internetes elérhetőséget biztosítunk.

Ön látni fogja miért és hogyan érdemes megbízni bennünket, figyelemmel arra, mennyi ideje van vagy éppen nincs, hogy személyesen is részt vegyen az értékesítésben.

Az ingatlant személyesen, az Önnel történt előzetes egyeztetés után mutatjuk be azon érdeklődőknek, akik megítélésünk szerint ténylegesen vásárolni szeretnének az Ön otthonának paramétereihez hasonló ingatlant.

Az ingatlanra érkezett ajánlatokat továbbítjuk Ön felé. Segítünk az Energetikai tanúsítvány elkészítésében, az adásvételi szerződés teljes folyamatában, lebonyolításában egészen a birtokbaadásáig.

 

Segítség eladóknak

Vissza az előző oldalra!
Vasi Ingatlanok Ingatlaniroda - Magyar