Kétszintes családi ház eladó SöpténKétszintes családi ház eladó Söptén Kétszintes családi ház eladó Söptén Kétszintes családi ház eladó Söptén Kétszintes családi ház eladó Söptén Kétszintes családi ház eladó Söptén

Söptén - Szombathelytől mindössze 6 km-re – keresi új tulajdonosát ez a kiváló adottságokkal rendelkező napfényes, 2 szintes tégla építésű családi ház!

A jó műszaki állapotban lévő ingatlan 1980-ban épült, méretében és funkciójában teljesen átgondolt, a mai kor elvárásainak megfelelően kiváló térelrendezés jellemzi.

Az 1000 nm-es parkosított telken elhelyezkedő 136 nm-es családi házban nappali + 5 szoba, konyha  – kamra – étkező, 2 fürdőszoba és 2 mellékhelyiség található, fűtését gázkazán biztosítja, valamint egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.                                           

Az alsó szinten került kialakításra a konyha kamra kapcsolattal, az étkező, egy tágas napfényes nappali, hálószoba, dolgozószoba, zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba és a mellékhelyiség. A felső szintre egy esztétikus lépcsőn felérve további 3 külön bejáratú szoba, zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba és mellékhelyiség található.

A családi ház alatt elhelyezkedő pince több részre van osztva, itt kapott helyet a nyári konyha, tároló helyiség és a gázkazán is.

Meleg vízről a ház oldalára felszerelt DeLux 250 Pressure típusú napkollektor gondoskodik.

Gépkocsi tárolására a hátsó udvaron található garázsban van lehetőség, továbbá egy fedett autóbeálló is rendelkezésre áll.

A fiatal gyümölcsfákkal rendelkező kert elegendő teret ad a kikapcsolódási lehetőségeknek, méreténél fogva minimális gondozással könnyen fenntartható.

Az ingatlan akár teljes berendezéssel együtt is eladó!

További képek megtekintéséért kattinson ide

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló adottságokkal rendelkező családi ház, keressen a megadott elérhetőségeimen.

Paraméterek:

  • ingatlan típusa: Családi ház
  • Település: Söpte
  • Telek terület: 1000 nm
  • Lakóépület területe: 136 nm
  • Fűtés módja: Gázkazán & Vegyes tüzelésű kazán
  • Szoba: 5
  • Állapota:

Irányár: 34 990 000 Ft
Vissza az előző oldalra!

Vasi Ingatlanok Ingatlaniroda - Magyar