Vasi Ingatlanok Ingatlaniroda

Ha keres, ha elad, ha cserélne, forduljon hozzánk bizalommal!

Kétszintes családi ház eladó SöpténKétszintes családi ház eladó Söptén Kétszintes családi ház eladó Söptén Kétszintes családi ház eladó Söptén Kétszintes családi ház eladó Söptén Kétszintes családi ház eladó Söptén

Söptén - Szombathelytől mindössze 6 km-re – keresi új tulajdonosát ez a kiváló adottságokkal rendelkező napfényes, 2 szintes tégla építésű családi ház!

A jó műszaki állapotban lévő ingatlan 1980-ban épült, méretében és funkciójában teljesen átgondolt, a mai kor elvárásainak megfelelően kiváló térelrendezés jellemzi.

Az 1000 nm-es parkosított telken elhelyezkedő 136 nm-es családi házban nappali + 5 szoba, konyha  – kamra – étkező, 2 fürdőszoba és 2 mellékhelyiség található, fűtését gázkazán biztosítja, valamint egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.                                           

Az alsó szinten került kialakításra a konyha kamra kapcsolattal, az étkező, egy tágas napfényes nappali, hálószoba, dolgozószoba, zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba és a mellékhelyiség. A felső szintre egy esztétikus lépcsőn felérve további 3 külön bejáratú szoba, zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba és mellékhelyiség található.

A családi ház alatt elhelyezkedő pince több részre van osztva, itt kapott helyet a nyári konyha, tároló helyiség és a gázkazán is.

Meleg vízről a ház oldalára felszerelt DeLux 250 Pressure típusú napkollektor gondoskodik.

Gépkocsi tárolására a hátsó udvaron található garázsban van lehetőség, továbbá egy fedett autóbeálló is rendelkezésre áll.

A fiatal gyümölcsfákkal rendelkező kert elegendő teret ad a kikapcsolódási lehetőségeknek, méreténél fogva minimális gondozással könnyen fenntartható.

Az ingatlan akár teljes berendezéssel együtt is eladó!

További képek megtekintéséért kattinson ide

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló adottságokkal rendelkező családi ház, keressen a megadott elérhetőségeimen.

Paraméterek:

  • ingatlan típusa: Családi ház
  • Település: Söpte
  • Telek terület: 1000 nm
  • Lakóépület területe: 136 nm
  • Fűtés módja: Gázkazán & Vegyes tüzelésű kazán
  • Szoba: 5
  • Állapota:

Irányár: 34 990 000 Ft
Vissza az előző oldalra!

Vasi Ingatlanok Ingatlaniroda - Magyar