Vasi Ingatlanok Ingatlaniroda

Ha keres, ha elad, ha cserélne, forduljon hozzánk bizalommal!

Felújított családi ház a belváros közelében eladóFelújított családi ház a belváros közelében eladó Felújított családi ház a belváros közelében eladó Felújított családi ház a belváros közelében eladó Felújított családi ház a belváros közelében eladó Felújított családi ház a belváros közelében eladó

Szombathelyen a belváros közelében 558 nm-es parkosított telken keresi új tulajdonosát ez a 110 nm-es felújított családi ház mely külön bejárattal rendelkező üzlethelyiséggel rendelkezik.

A családi házban - melynek lakrésze 70 nm – 2009-ben az átalakítási munkálatok után egy minden igényt kielégítő tágas konyha-étkező, 3 szoba, szauna, fürdőszoba és mellékhelyiség került kialakításra.  Egyéni elképzelés alapján a lakrész és az üzlethelyiség össze nyitható.  Az átalakítási és felújítási munkálatok következtében megtörtént a víz,- és villanyvezetékek cseréje, a fűtést modern infra panelek biztosítják az adott helyiségek méretének megfelelő méretben, továbbá egy kisebb méretű cserépkályha is található a folyosón. Melegvízről a közlekedőben elhelyezett villanybojler gondoskodik. A ház belülről szigetelt, továbbá a nyílászárók cseréje is megtörtént. Ezzel egy időben a nagyszoba gipszkartonnal szétválasztásra került, így 2 kisebb méretű szoba lett kialakítva belőle. A napfényes fürdőszobában sarokkád és ízléses polcrendszer áll rendelkezésre.

A családi házból leválasztásra került egy külön bejárattal rendelkező, klímával felszerelt 40 nm-es üzlethelyiség, melybe  fogadó helyiség, üzletrész és egy kis mosdó található zuhanyzó kapcsolattal. Az üzlet fűtését gáz-cirkós kazán szolgáltatja. Biztonságáról riasztó rendszer gondoskodik.

A ház alatti hűvös pincében bárpult került kialakításra ami nagyszerű helye lehet társas összejöveteleknek.

A parkosított zárt udvaron külön álló épületben kapott helyet a mosókonyha és a nyári konyha, kerti grillsütő és a zöldnövényzettel körbe futtatott kerti kút.  Gyönyörűen gondozott növényzetével kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.

Gépkocsiját a kapuszínben tudhatja biztonságban.

További képek megtekintéséért kattinson ide

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a számos lehetőséget magában rejtő ingatlan, keressen a megadott elérhetőségeimen.

Paraméterek:

  • ingatlan típusa: Tégla
  • Település: Szombathely
  • Lakóépület területe: 110 nm
  • Fűtés módja: Infra panel, - gáz-cirkó
  • Szoba: 3
  • Állapota: Felújított
  • Telek terület: 558 nm
  • Kapcsolattartó: Poór Judit
  • Telefonszám: 0630/173-8767

Irányár: 34 900 000 Ft
Vissza az előző oldalra!

Vasi Ingatlanok Ingatlaniroda - Magyar