Vasi Ingatlanok Ingatlaniroda

Ha keres, ha elad, ha cserélne, forduljon hozzánk bizalommal!

Fiatalos, egyedi elrendezésű 3 szintes lakásFiatalos, egyedi elrendezésű 3 szintes lakás Fiatalos, egyedi elrendezésű 3 szintes lakás Fiatalos, egyedi elrendezésű 3 szintes lakás Fiatalos, egyedi elrendezésű 3 szintes lakás Fiatalos, egyedi elrendezésű 3 szintes lakás

Szombathelyen a Szelestey László utcában ajánlom figyelmébe ezt a 97 nm-es földszinti, egyedi kialakítású 3 szintes, dupla galériás társasházi lakást!

A fiatalos, modern tégla építésű lakás 2001-ben teljes körű átváltozáson esett át, különleges építészeti megoldásokkal rendelkezik. Rendkívül jó belső elosztásának köszönhetően nappali, 1 szoba, 2 galériás hálófülke, konyha-étkező, 2 fürdőszoba  is helyet kapott.

A tágas konyha-étkező a szuterénben kapott helyet, a szuterénbe egy egyedi tervezésű csigalépcsőn mehetünk le. A méretre készült, beépített gépekkel felszerelt, színvilágban gazdag konyhabútor megfelelően tükrözi a lakás fiatalos hangulatát. A konyha szellőzését szellőzőnyílások biztosítják.

A földszinten egy tágas, jól bútorozható nappali és a zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba található melynek természetes fényvilága  üveg téglákkal biztosított. A padozatban elhelyezett üvegtáblán keresztül lehetőség van a nagyobb konyhai berendezések lepakolására.

A földszintről egy csigalépcsőn keresztül érünk fel a galériára ahol egy kisebb méretű hálófülke és tároló rész  található. Innen egy falépcső vezet fel az emeletre ahol erkélykapcsolattal rendelkező szoba, fürdőkáddal felszerelt fürdős valamint egy tároló helyiség található ahonnét a legfelső galériás hálófülkébe lehet felmenni.

A nem mindennapi elrendezésű társasházi lakás fűtését gáz-cirkós kazán biztosítja, a fűtés leadás lapradiátorokon keresztül történik.

Gépkocsija tárolására a lakáshoz tartozó ingyenes parkolóban van lehetőség.

További képek megtekintéséért kattinson ide

Amennyiben felkeltette figyelmét ez az egyedi elrendezési társasházi lakás, keressen a megadott elérhetőségeimen.

Paraméterek:

  • Település: Szombathely
  • Lakóépület területe: 97 nm
  • ingatlan típusa: Tégla
  • Fűtés módja: Gáz-cirkó
  • Szoba: 3
  • Állapota:
  • Emelet: Földszint
  • Kapcsolattartó: Poór Judit
  • Telefonszám: 0630/173-8767

Irányár: 19 900 000 Ft
Vissza az előző oldalra!

Vasi Ingatlanok Ingatlaniroda - Magyar